PANÁK PRDELÍ ANEB CHLASTÁNÍ SPODEM
25.04.2005 00:00 | Zdena | pivo a život

articles/ohrivacek.jpg
Údajně na to přišli Finové, čimž mě zklamali, neboť je to můj oblíbený severský národ. Tomuto způsobu konzumace alkoholu se ani nedá říkat pití. Jediný kdo u toho chlastá je tampón!

Takže tampón necháte nasát vodku a pak, podle vašich možností, zavedete do vaginy nebo análu. Tyto místa jsou protkaná spoustou žilek šikovných na vstřebávání například léků, v našem případě vodky. Takže účinek omámení alkoholem je zaručen.
Odpadávají takové věci, jako je nepříjemný pach z pusy, čehož využívá hlavně mládež, která pak doma na rodiče nenadejchá. Odpadá i strach z kalorií což naopak láká modelky.

Velká ztráta je ztráta ranní (podle toho kdy vstáváte) nevolnosti, která alespoň u mě dobrým regulátorem frenkvence pití....:o))

Doteď by se dalo mluvit o pozitivech, ale podívejte se na to takhle: už jen pouhá představa zavádění nacucanýho tampónu, ať už kamkoliv, je dost ekl, nedá se vůbec mluvit o nějaké kultuře pití ("Franto poď, zavedem si tampón"!!!). Nejhorší asi je velké varování gynekologů, že při opakovaném chlastání spodem si můžete spálit povrch vaginy a může zde docházet k velkým zánětům, což se následně projeví na vašem sexuálním životě.

Coby šéfredaktorka našeho časopisu jsem přesvědčena, že tímto článkem nedávám nikomu návod, mé úmysly jsou zcela opačné!!! Protože:

ALKOHOLIKEM SE MŮŽETE STÁT I ORÁLNÍ CESTOU, ZAPOMEŇTE NA ANÁL!

Vaše Zdena
© 2001-2024 Zdena a pivo